TITLE

DESCRIPTION

Uvjeti poslovanja

Poduze─çe iVIZIJA d.o.o. ─çe potrebnom bri┼żno┼í─çu pri oblikovanju internetskih stranica poku┼íati garantirati to─Źnost i a┼żurnost podataka na svojim internetskim stranicama, iako ne preuzima nikakvu odgovornost o njihovoj to─Źnosti i cjelovitosti. Svi korisnici koriste objavljeni sadr┼żaj na vlastitu odgovornost. Niti poduze─çe iVIZIJA, d.o.o. niti bilo koja druga pravna ili fizi─Źka osoba koje je sudjelovala u nastanku i izra─Ĺivanju ove internetske stranice ne odgovara za mogu─çu ┼ítetu, koja bi nastala iz dostupa, kori┼ítenja ili nemogu─çnosti kori┼ítenja informacija na ovim internetskim stranicama ili bilo kakve druge gre┼íke ili manjkavosti u njihovom sadr┼żaju.

Podaci o tvrtki

Stranice i web shop odr┼żava tvrtka iVIZIJA d.o.o. za poslovne i informati─Źke usluge i turizam.

Adresa tvrtke: Republika Hrvatska, Zagreb, Miramarska cesta 107
OIB: 70454301059
MB: 2176173
MBS: 080593981
IBAN: HR7223600001101937892, Zagreba─Źka banka

Kontakt podaci

Telefon: +385 49 233 333
Telefaks: +385 49 233 345
e-mail: info@krapinsketoplice.com

Uvjeti prodaje web shopa

Op─çi uvjeti

Putem web shopa mogu─ça je kupovina ulaznica za sadr┼żaje u Hrvatskom Zagorju, te usluga u Hotelu Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama.

Na─Źini pla─çanja

Moguća su plaćanja putem kreditnih kartica te virmanski, uz uvijet da kod virmanskog plaćanja voucheri se kreiraju i šalju e-maliom tek po primitku uplate.

Plaćanje kreditnim karticama osigurano je putem T-Com Pay Way usluge usluge plaćanja kreditnim karticama.
AmericanExpress50 DinersMasterCard50Maestro50Visa50

 

Sigurnosni programi

PayWaySticker_2

 

 

 

 

ax_jamstvomastercard_securecode verified_by_visa

 

logo_sigurna kupnja_2.1

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u za┼ítiti podataka – Secure Socket Layer (SSL)┬áprotokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka izme─Ĺu T-Com sustava i autorizacijskih centara karti─Źnih ku─ça obavlja u privatnoj mre┼żi, koja je od neautoriziranog pristupa za┼íti─çena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Dostava

Svi proizvodi┬áuklju─Źuju besplatnu dostavu vouchera putem emaila. Drugi oblik dostave nije mogu─ç.

Uvjeti povrata i reklamacije

Storno kupovine vouchera mogu─çe je isklju─Źivo unutar 24h od kupovine uz uvjet da voucher nije iskori┼íten. Za postupak storniranja vouchera obratite se na info@krapinsketoplice.com .

 

Zaštita privatnosti

Web Shop Toplica Hrvatskog Zagorja┬áobavezuje se pru┼żati za┼ítitu osobnim podacima kupaca, na na─Źin da prikuplja samo nu┼żne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nu┼żni za ispunjenje na┼íih obveza; informira kupce o na─Źinu kori┼ítenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogu─çnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uklju─Źuju─çi mogu─çnost odluke ┼żele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketin┼íke kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo ─Źuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nu┼żni za obavljanje posla. Svi djelatnici Web Shop Toplica Hrvatskog Zagorja┬ái poslovni partneri odgovorni su za po┼ítivanje na─Źela za┼ítite privatnosti.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Poduze─çe iVIZIJA d.o.o. ─çe sve dobivene podatke o posjetiteljima internetskih stranica ─Źuvati u skladu sa zakonom o ─Źuvanju osobnih podataka te ostalim hrvatskim┬ái europskim zakonodavstvom. Slanjem osobnih podataka putem informativnog ili rezervacijskog obrasca, posjetitelj internetskih stranica pristaje da poduze─çe iVIZIJA d.o.o. te podatke koristi za interne potrebe statistike i obrade podataka. Pritom se poduze─çe obvezuje da podatke ne─çe posredovati tre─çim osobama ili poduze─çima s ciljem komercionalnog iskori┼ítavanja osobnih podataka.

 

 

 

┬ę Copyright 2007-2018 iVIZIJA d.o.o.